cactus hairbrush color range.jpg

Cactus Hairbrush

De ultieme ontwarborstels

voor professionals en thuisgebruik

Nooit meer knopen of samengeklitte haren met de Cactus Hairbrush. Microscopische kleine tourmalijn bestanddelen, zorgen voor een onwaarschijnlijke glans en uniek gevormde, geometrisch geplaatste tandjes glijden zeer gemakkelijk door het haar. 

Anti statische componenten voorkomen pluizend haar. Een droom voor je haren, dé ultieme ontwarborstels. Met of zonder handvat, in 7 verschillende uitvoeringen. 

Cactus Hairbrush Bleo Rose-Gold sfeerbee

De Cactus Hairbrush ontwarborstel is ontworpen voor alle haartypes om gemakkelijk door knopen te glijden en de haren klitvrij te maken voor een probleemloze styling. Ze zijn gemaakt vanuit het praktisch oogpunt en kunnen worden gebruikt op nat of droog haar, thuis of onderweg, voor elke gelegenheid zowel voor professional als voor thuisgebruik als onderweg. Met innovatieve hi-tech verbindingen die haarbreuk gaan elimineren, bevatten de met toermalijn gecoate borstels, micro-edelstenen die een fascinerende glans produceren, en premium antistatische componenten voor zachte, frizzvrije resultaten. Kortom, dé ultieme ontwarborstel met een prachtig design. De beste partner voor jouw haren en de ultieme eyecatcher voor onderweg. 

La Gare du Haar BE 0889954709

Heasaron Belgium / La Bazaar du haar BE0744907837

Stationsstraat 77, 3941 Eksel, België

Privacy beleid, Algemene voorwaarden

veilige en

betrouwbare webshop

google review stars.png
  • Facebook
  • Instagram

Wij verzenden binnen 24u.

Levering België 24-48u.

7.50€, gratis vanaf 45€

Levering Nederland & Luxemburg 24-72u.

10.60€, gratis vanaf 45€

* De huidige Covid19 situatie kan voor afwijkingen zorgen.