sfeerbeeld van een kiemend zaadje met iemand die water geeft ter illustratie van het percentage natuurlijke ingredienten in de natuurlijke haarproducten van O'right en dat je bij aankoop van oright shampoo of natuurlijke haarproducten iets kan terugplanten in de natuur. Er zitten immers zaadpapiertjes in elk doosje O'right haarverzorging.

La Bazaar du Haar is een officieel verdeler van O'right, werelds groenste cosmetica. De gezonde en natuurlijke shampoo en verzorgingsproducten voor haar en huid van O'right bevatten tot 98% gecertificeerde organische ingrediënten, zonder synthetische of overbodige additieven en ze lossen volledig op in water. De verpakking bestaat uit 100% gerecycleerd en recycleerbaar plastic, bedrukt met soja inkt en met duurzame bamboe dopjes. Bij La Bazaar du Haar vind je alle O'right producten en we verzenden naar België en Nederland, gratis vanaf 45€. Bestel nu uw favoriete O'right shampoo, conditioner, styling, douchegel of skincare en je krijgt er gratis een100ml desinfecterende handgel bij. 

Gebruik de filter om snel je gewenste of aanbevolen product te vinden en neem zeker een kijkje bij de aanbiedingen.  We danken je alvast voor het vertrouwen en je bezoek aan onze winkel en wensen je prachtige, stralende en bovenal gezonde haren.

dame met hand in haar zijdezachte gezonde en glanzende haren, gestyled met de natuurlijke haarproducten van o'right. dame staat buiten en je ziet de natuur op de achtergrond om te illustreren dat de natuurlijke organic haarproducten van oright vrij zijn van schadeljike additieven zoals parabenen of sulfaten en tot 98% natuurlijke ingredieneten bevatten. O'right bevat shampoo, conditioner, bodywash, styling en skincare en is verkrijgbaar bij heasaron belgium en la bazaar du haar
 

De professionele en natuurlijke haar en verzorgingsproducten van Oright kan je online bestellen bij La Bazaar du Haar. Oright shampoo, conditioner, douchegel, hoofdhuid verzorging en skincare.

We verzenden naar België en Nederland, gratis vanaf 45€.

Ontvang nu bij elke bestelling een gratis 100ml handgel. 

La Gare du Haar BE 0889954709

Heasaron Belgium / La Bazaar du haar BE0744907837

Stationsstraat 77, 3941 Eksel, België

Privacy beleid, Algemene voorwaarden

veilige en

betrouwbare webshop

google review stars.png
  • Facebook
  • Instagram

GRATIS verzending België & Nederland* vanaf 45€

*Levering1-3 werkdagen