sfeerbeel van o'right shampoo flessen met de natuurlijke en gezonde shampoo van links naar rechts bamboo moisturizing shampoo, purple rose color care shampoo en golden rose color care shampoo.

O'right is werelds groenste cosmetica.

Dat duidt niet enkel op de natuurlijke inhoud van de producten maar ook op duurzaam ondernemen! O'right haalt als enige cosmetica fabrikant ter wereld reeds de CO² normen voor 2050De O in het logo representeert onze delicate aarde. Het is nu tijd om 'Right' te doen voor de toekomst!

 

Wil jij mee 'Right' doen? 

De gezonde en natuurlijke professionele haarproducten van O'right zijn volledig vrij van schadelijke additieven zoals parabenen, sulfaten, ftalaten en siliconen en worden gemaakt met uitsluitend hernieuwbare energie. De verpakkingen van 100% gerecycleerd materiaal, bevatten het FSC label en zijn bedrukt met soja inkt. De dopjes zijn van duurzaam bamboehout.

Kijken welke natuurlijke shampoo het best bij jou past? 

illustratie van o'right tree in a bottle. Een biologisch afbreekbaar flesje natuurlijke shampoo van o'right met onderin een zaadje waaruit een nieuwe boom groeit
illustratie van de o'right flower box. Elk doosje natuurlijke haarproducten van o'right bevat een zaadpapiertje dat je kan planten waaruit een mooie bloem groeit.

Elk doosje bevat een zaadpapiertje en 'Tree in the bottle' is een unieke gezonde en natuurlijke shampoo in een biologisch afbreekbaar shampooflesje met onderin een boomzaadje. Zo plant je voor elk gekocht product iets terug in de natuur.

Plant je mee? 

Alle ingrediënten lossen volledig op in water zodat er geen schadelijke restanten in de natuur, rivieren en oceanen terechtkomen. Dit maakt van O'right een volledig neutrale biologisch afbreekbare shampoo. De producten zijn glutenvrij en niet getest op dieren.  Dat maakt het de gezondste en beste natuurlijke shampoo voor je haar, huid en het milieu.  Dat is ecologisch verantwoord, dat is O'right!

Overtuigd? 

Voor elk haartype en hoofdhuidtype is er een gezonde en natuurlijke shampoo van O'right beschikbaar.

Voor droog beschadigd haar kan je kiezen uit de O'right Bamboo shampoo en conditioner. Voor gekleurd haar zijn er de Purple en Golden Rose shampoo en conditioner. De natuurlijke shampoo tegen vet haar is de Camellia oil control shampoo en voor jeuk en schilfertjes is er de Tea Tree lijn. Voor fijn en futloos haar en extra volume bestaan de Goji Berry en Peach Blossom shampoo. Voor normaal dagdagelijks gebruik en ook gericht op mannen zijn er de heerlijk verfrissende Green tea en Ice shampoo. Specifiek voor de gevoelige hoofdhuid en voor kindjes is er de hypoallergene Dandelion lijn en voor de aller aller kleinsten de Mallow baby shampoo en douche mousse. Uniek bedacht en gepatenteerd door O'right is het ultrasoon winnen van caffeïne extract uit de schil van de koffieboon voor de ontwikkeling van een revolutionaire tonic tegen haarverlies en daarbij horende Cafeïne shampoo en conditioner waarin eveneens gerecycleerd koffiegruis verwerkt zit, ter stimulatie van de haargorei, extra glans en volume. 

Naast natuurlijke shampoo en verzorging biedt O'right alle natuurlijke verzorging en stylingproducten, bestaan er varianten van de shampoo's als natuurlijke douchegel en is er een aparte organic skincare lijn op basis van extract uit de wortels van de goji bes. 

Nu is het aan jou om O'right te ontdekken. #GreenerTogether

La Gare du Haar BE 0889954709

Heasaron Belgium / La Bazaar du haar BE0744907837

Stationsstraat 77, 3941 Eksel, België

Privacy beleid, Algemene voorwaarden

veilige en

betrouwbare webshop

google review stars.png
  • Facebook
  • Instagram

Wij verzenden binnen 24u.

Levering België 24-48u.

7.50€, gratis vanaf 45€

Levering Nederland & Luxemburg 24-72u.

10.60€, gratis vanaf 45€

* De huidige Covid19 situatie kan voor afwijkingen zorgen.