o'right producten (2).png
logo o'right natural pure green haircare natuurlijke haarverzorgingsproducten

Wereld's groenste cosmetica

 

O'right is werelds groenste cosmetica. Dat duidt niet enkel op de natuurlijke inhoud van de producten maar ook op duurzaam ondernemen! O'right haalde sinds 2011 als eerste cosmetica fabrikant ter wereld reeds de CO² normen voor 2050. De O in het logo representeert onze delicate aarde. Het is nu tijd om 'Right' te doen voor de toekomst!

 

"Elk product dat we gebruiken, heeft een invloed op ons lichaam en onze gezondheid, maar ook op het welzijn van onze mooie planeet." 

Doe jij mee? #Greenertogether

Duurzaam

De gezonde en natuurlijke haarproducten van O'right zijn volledig vrij van schadelijke additieven zoals parabenen, sulfaten, ftalaten en siliconen. De verpakking is 100% recycleerbaar en wordt gemaakt van gerecycleerde en duurzame materialen met hernieuwbare energie. Het etiket bevat het FSC label en is bedrukt met soja inkt. De dopjes zijn van bamboehout.

illustratie van o'right tree in a bottle. Een biologisch afbreekbaar flesje natuurlijke shampoo van o'right met onderin een zaadje waaruit een nieuwe boom groeit

Tree in a bottle

Elk doosje bevat een zaadpapiertje en 'Tree in the bottle' is een unieke gezonde en natuurlijke shampoo in een biologisch afbreekbaar shampooflesje met onderin een boomzaadje. Zo plant je voor elk gekocht product iets terug in de natuur.

Ecologisch

Alle ingrediënten lossen volledig op in water zodat er geen schadelijke restanten in de natuur, rivieren en oceanen terechtkomen. Dit maakt O'right shampoo volledig neutraal en biologisch afbreekbaar. De producten zijn vegan, glutenvrij en niet getest op dieren. Een gezonde en natuurlijke shampoo voor je haar, huid en het milieu.  Dat is ecologisch verantwoord, dat is O'right!

USDA logo.PNG

USDA Certified Biobased Product

O'right draagt het label USDA Biobased Product. Dit is een certificaat uitgereikt door het United States Department of Agriculture aan producenten die duurzaam en natuurlijk produceren. Een biobased product is gemaakt van natuurlijke en recycleerbare materialen uit hernieuwbare bronnen en maakt geen gebruik van aardoliederivaten. Uniek is dat het USDA Biobased programma als enige instantie ter wereld gebruik maakt van een praktische koolstof-14-test om het aandeel van de biologische inhoud van een product te verifiëren en zo de valse 'natuurlijke' claims elimineert. O'right is hierin koploper met 19 USDA gecertificeerde Biobased producten.

o'right logo natuurlijke en pure haarverzorging, biologisch en gezond

Nu is het aan jou om O'right te ontdekken. #GreenerTogether