Wordt het nu beter of slechter?

Bijgewerkt: feb 10

Zo, ... nood aan nog een mening over corona? Hier komt hij dan.

Hoewel, een mening... Het is gewoon afwachten en trachten te begrijpen hoe we hier nu beland zijn en wat er komen gaat. In sneltempo zonder boe of bah naar een totaal andere levensstijl, dan begin je zo na enkele maanden wel eens na te denken.

Je startte allicht ook het hele gedoe met 'ooh, zal zo wel weer voorbij zijn', maar inmiddels besef je dat je dat vervelende mondmasker wel eens langer gaat moeten dragen dan je lief is. Eerst moest je nog grinniken wanneer iemand zo'n ding opzette en er toch een beetje belachelijk uit zag. Intussen veroordeel je zij die er geen dragen, ongeacht hoe we er nu uitzien, lekker slonzig, ongekapt in ons trainingspak.

En hoe gaat het met je handen? Kloven, droog en geĆÆrriteerd? Join the club... Dat doet inferieure desinfecterende alcohol handgel met je huid als dat plots geproduceerd wordt door bedrijven die voordien pakweg verf maakten en toevallig nog wat grondstof hadden liggen, of en masse geĆÆmporteerd wordt uit een niet nader genoemde Oosterse regio met een keuringslogo die ons zoontje van zes ook in zijn stempeldoos heeft. Om maar te zwijgen over de stank en hoe het spul aan je handen kleeft. En dat wordt hier verkocht door de dames en heren in de witte jas. Ach..., dat verhaal zie je zo vaak. Het is zo oud als de straat en je vertrouwt er blind op. Maar... de tekorten zijn nu overal wel weggewerkt en de exotische plotsklaps ontstane eendagsvliegen die medische hulpmiddelen aanbieden alsof ze dat al eeuwen deden gaan er stilaan weer uit. In dat opzicht wordt het beter. Dat ambetante beestje genoemd naar mijn voorheen favoriet biertje is er echter nog steeds, en maakt nu ook nieuwe vriendjes... In dat opzicht wordt het slechter. Dus we zullen nog wel even mogen blijven smeren met desinfecterende handgel en naar adem happen in medische of ffp2 mondmaskers.

Hoe kies je dan de beste producten? Bekijk hieronder onze tips.


Tip:

Hoe kies jij je desinfecterende handgel of covid 19 gerelateerde beschermingsmiddelen?

Zo doet u het:

  1. Google, je beste vriend: Google het bedrijf, het merk, het jaar van ontstaan, land van herkomst, samenstelling, enzovoort.

  2. Keuring: let op de CE-keurmerken (officieel) en voor handgel Belgiƫ: fagg toelating en Nederland: ctgb toelating. In feite zijn enkel deze biociden toegelaten en gegarandeerd veilig in functie van hun beoogde doel.

  3. Wees egoĆÆstisch: Hallo? Het gaat hier over jou en je gezondheid. Om je te beschermen tegen een virus ga je je toch niet wat anders aandoen?! Nee, het is de bedoeling dat je beschermd en gezond bent. Dus ga niet faliekant voor de snelste en goedkoopste oplossing maar wees kritisch en denk ook aan de lange termijn impact. .

  4. Zoek niet verder: bekijk ons aanbod.


La Bazaar du Haar Covid 19 aanbod


In de cosmetica en beauty sector zijn onze handen onze meest kostbare instrumenten. We selecteerden daarom enkel desinfectie en beschermende middelen van de hoogste kwaliteit, geproduceerd in de EU met fagg (BE) en ctgb (NL) keuring. Dit zijn uiteraard producenten die reeds lang voor er sprake was van enig irritant virus al hydroalcoholische gels en andere producten maakten voor de medische sector en aanverwanten. Gericht op Covid 19 verdelen we desinfecterende handgel en handalcohol met minimaal 70% gedenaturaliseerde alcohol, standaard non medische mondmaskers per 50st. en ffp2 mondmaskers per 20st., desinfecterende schoonmaakmiddelen en allesreinigers voor oppervlakken op basis van minimaal 70% alchol en wegwerphandschoenen van latex of nitril.

Onze desinfecterende handgels:

  • kleven niet

  • ruiken neutraal

  • bevatten terugvetters om de handen zacht te houden

  • zijn vrij van overbodige schadelijke additieven

Onze handen zijn nog zacht en soepel als voorheen. Al heb ik wel last van een Nintendo-duim van te lang in ons kot te zitten...

Recente blogposts

Alles weergeven
LaGareDuBazaar-HR.png
  • Facebook
  • Instagram

La Gare du Haar BE0889954709

La Bazaar du haar BE0744907837

Stationsstraat 77, 3941 Eksel, BelgiĆ«

Privacy beleid, Algemene voorwaarden

google review stars.png
LaGareDuBazaar-HR.png

Secure Online Shopping

LaGareDuBazaar-HR.png

āœ” Verzending binnen 24u.

āœ” Gratis levering vanaf 45ā‚¬

āœ” Levering BelgiĆ« 24-48u*

āœ” Levering Nederland & Luxemburg 24-72u*

* De situatie rond Covid19 kan voor afwijkingen zorgen.