NIEUW: The Knot Dr. ® Pijnloos je haar ontwarren!

Ooit al gehoord van 'Naw Tek Tummy'?
John Laverock, aka, The Knot Dr. kroont zichzelf specialist in 'knotectomy' (naw-tek-tummy)... 'Het verwijderen van knopen in haren'. Lang geleden dat we nog eens een fijn (marketing)verhaal achter een goed product hadden gehoord. Hier komt 't.


Het begin


Als kapper en voormalig eigenaar van vooraanstaande salons dacht John Laverock dat hij de uitdaging wel aankon om het haar van zijn kinderen te verzorgen toen hij als alleenstaande vader verder moest. Maar met vijf dochters in huis werd er elke ochtend een ware strijd geleverd om de knopen en klitten uit hun lange lokken te verwijderen. John was vastbesloten om de touwtjes weer in handen te nemen en ging aan de ontwerptafel. Met zijn creativiteit als kapper en technische knowhow ontwierp hij een nieuw type haarborstel die kennis en kwaliteit combineert om optimaal knopen te ontwarren zonder pijn en zonder de haren af te breken. The Knot Dr. werd geboren.


Knotectomy


Na doortastend onderzoek en massa's testen had John de ultieme oplossing gevonden: een speciale formule die rekening houdt met het gewicht van de borstel, de lengte, de vorm en de stevigheid van de borstelharen. De haarborstels zijn voorzien van het optimale aantal flexibele haren met een groot epoxyballetje aan het uiteinde. Elk haar is op de ideale plaats ingeplant in een zachte en perfect gebalanceerde basis. Dankzij deze wetenschappelijk beproefde technologie glijdt een Knot Dr. haarborstel gemakkelijk door het haar om het pijnloos te ontwarren en glad te maken zonder de haren af te breken.


“Als kapper wilde ik een borstel maken die tijd bespaart en tegelijk het haar op een zachte, pijnloze manier ontwart. Bovendien moest het een borstel zijn die mijn dochters met plezier zouden gebruiken. Toen ik het ontwarringsprobleem van mijn dochters had opgelost, wist ik dat we een borstel hadden bedacht die ook bij professionele kappers en hun klanten in de smaak zou vallen ” (John Laverock) .#Knotaproblem


De haarborstels van The Knot Dr. zijn er in verschillende uitvoeringen. The Knot Dr. Pro heeft een zwarte uitvoering met gekleud kussen. De Pro brite net andersom. The Knot Dr. Pro mini is de zwarte uitvoering met gekleurd kussen in mini versie, ideaal voor onderweg of op reis, met of zonder beschermend etui. The Knotty Kids is een kinderversie en een gigantisch succes! Geen gevloek en gekrijs meer s'ochtends van dochterlief, maar heerlijk zen knoopjes verwijderen. Tot slot The Knot Dr. Pro Sport en Pro Swim. Een aangepaste versie voor, vrij vertaald, sporters en zwemmers, met beschermend etui voor in de sporttas en aangepaste chemicaliënbestendige borstelharen voor haren aangetast door chloor. De borstels en verpakkingen zijn allen gemaakt van duurzame materialen.

Nu er door vervuiling, synthetische middelen en hittestyling steeds meer mensen last hebben van haarverlies en beschadigd haar, zorgt The Knot Dr. ervoor dat je lokken niet nodeloos nog meer worden belast. The Knot Dr. haarborstels zijn je ideale partner om je haar zacht te ontwarren en gelukkig aan je dag te beginnen.Awards


The Knot Dr. werd door een jury van gerenommeerde topstylisten op de Harpers Bazaar Hair Awards 2021 verkozen tot beste product in de categorie ontwarborstels!

"Nat haar is zeer fragiel. Je moet het borstelen met zorg. Het innovatieve design van The Knot Dr. voorkomt schade bij het ontwarren." Jenny Cho (Los Angeles)


En nu... Ontwarren maar!

Recente blogposts

Alles weergeven
LaGareDuBazaar-HR.png
  • Facebook
  • Instagram

La Gare du Haar BE0889954709

La Bazaar du haar BE0744907837

Stationsstraat 77, 3941 Eksel, België

Privacy beleid, Algemene voorwaarden

google review stars.png
LaGareDuBazaar-HR.png

Secure Online Shopping

LaGareDuBazaar-HR.png

✔ Wij verzenden je pakketje binnen 24u.

✔ Gratis vanaf 45€

✔ Geleverd in 24-48u*

✔ Je verdient automatisch spaarpunten.

* De situatie rond Covid19 kan voor afwijkingen zorgen.