oright green hair care.png
Wel... HIEROM:

Al sinds de oertijd maakt de mens van essentiële natuurlijke ingrediënten haar- en huidverzorgingsproducten. De zogenaamde 'bio' shampoo's die nu de markt overspoelen zijn dus geen technologisch hoogstandje dat we nu pas bereiken. Integendeel, natuurlijke ingrediënten zijn altijd al de basis geweest van een werkend en gezond cosmeticaproduct. Het zijn immers deze ingrediënten die rijk zijn aan de voor ons essentiële proteïnen, aminozuren, oliën en anti-oxidanten die onze haren en huid hydrateren, voeden, beschermen, onderhouden en doen glanzen. Zij doen dit zonder enige schade te berokkenen! Wij zijn biologische wezens en onze tekorten dienen dus ook biologisch en gebalanceerd aangevuld te worden. Er is geen enkele lichamelijke behoefte naar chemische en synthetische additieven. MAAR, zoals in elke tak van de industrie heerst ook in de cosmetica een drang naar winst: goedkoop produceren, duur verkopen en alles verbloemende marketing. Vraag je maar eens af welke multinational of supermarktketen daadwerkelijk inzit met jouw schilfers of gespleten haarpunten dan wel met de biljetten in je portefeuille. 

Daarom moeten ingenieurs op zoek naar goedkope synthetische alternatieven voor bijvoorbeeld schuimmiddelen, bewaarmiddelen, bindmiddelen en ontwikkelen zij chemische additieven enkel en alleen om producten op te verfraaien, met alle gevolgen van dien.

Doorsnee cosmetica met deze additieven zijn bewezen hormoonverstoorders, kankerverwekkers, huid- en luchtwegirritators en allergieveroorzakers. Daarnaast zijn vele merken wereldwijd intussen uitgegroeid tot multinationals met vervuilende fabrieken, zonder oog voor het milieu. Ook op verpakking en energie gaan zij besparen en kiezen voor de goedkoopste en daarbij vaak meest vervuilende oplossing.

Vreemd genoeg is er wel altijd voldoende budget voor marketing om dit alles te verbergen en u blind te houden voor het winstbejag en het feitelijke risico voor uw gezondheid.

Echter het tij is aan het keren en nu is het al bio wat de klok slaat. Alleen wordt u nog steeds in het ootje genomen, want de bio-lijn van diezelfde grote fabrikant bevat nu dan wel enkele % natuurlijke ingrediënten, wat dus helemaal geen 'rocket science' is..., maar zij loopt nog steeds van dezelfde band in dezelfde vervuilende fabriek in dezelfde opgesmukte doch schadelijke verpakking.

 

O'right is werelds groenste haarverzorging. Dat duidt niet enkel op de natuurlijke inhoud van de producten maar ook op duurzaam ondernemen! O'right haalt als enige cosmetica fabrikant ter wereld reeds de CO² normen voor 2050! De O in het logo representeert onze delicate aarde. Het is nu tijd om 'Right' te doen voor de toekomst! De professionele natuurlijke producten van O'right zijn van de hoogste kwaliteit en volledig vrij van schadelijke additieven. Zij worden gemaakt met uitsluitend hernieuwbare energie in een volledig zelfvoorzienende groene fabriek en getransporteerd volgens een strikte groene transport policy. De verpakkingen van gerecycleerd materiaal bevatten het FSC label en zijn bedrukt met soja inkt. De dopjes zijn van duurzaam bamboehout.  Elk doosje bevat een zaadpapiertje en 'Tree in the bottle' is een uniek biologisch afbreekbaar shampooflesje met onderin een boomzaadje. Zo plant je voor elk gekocht product iets terug in de natuur. Alle ingrediënten lossen volledig op in water zodat er geen schadelijke restanten in de natuur, rivieren en oceanen terechtkomen. De producten zijn glutenvrij en niet getest op dieren. Dat is ecologisch verantwoord, daarom koop je O'right!

GRATIS verzending vanaf 45€

  • Facebook
  • Instagram

La Gare du Haar BE 0889954709

La Bazaar du haar BE0744907837

Stationsstraat 77, 3941 Eksel, België

Privacy beleid

Algemene voorwaarden

Veilig &

Betrouwbare webshop